Pitu, Pitu

Cztery lata... czyli, jak mawia Pitu kawał czasa. Zrobiło mi się nagle dziewięć!

Wpis

sobota, 07 kwietnia 2007

Słone babeczki plus farsz - dla Ani :)

Przepis jest prosty. Kupujemy w sklepie pudło słonych korpusów z Krakowa i nadziewamy:

- na ciepło pieczarkami podsmażonymi na maśle i żółtym serem, zapiekamy chwilę

na zimno:

- sałatką surimi

- pastą z makreli z serkiem homo

- pastą z tuńczyka z majonezem i pieprzem

- pastą z sera feta z oliwkami

- pastą jajeczną z żółtym serem i rzeżuchą

- pastą z serka z nowalijkami

- pastą kawiorową

- pastą z sera i pesto 

i czym tam nam się chce... 

Szczegóły wpisu

Tagi:
brak
Kategoria:
Autor(ka):
pandora_
Czas publikacji:
sobota, 07 kwietnia 2007 08:02

Trackback

Komentarze

Dodaj komentarz

  • wrednykot napisał(a) komentarz datowany na 2007/04/07 09:37:35:

    Dwa kurczaki w koszyku siedzą
    I rzeżuchę sobie jedzą,
    Baran w szopie zioło pali
    Pewnie zaraz się przewali,
    Ksiądz za stołem już się buja
    Wesołego Alleluja! :*

  • ania-usa napisał(a) komentarz datowany na 2007/04/09 19:09:53:

    :) Dziekuje bardzo za przepis i pomysl przede wszystkim.Nie wiem tylko za bardzo co to sa te "korpusy z Krakowa":))) Podejrzewam ,ze nie to z czym mi sie nazwa kojarzy.:)

  • pandora_ napisał(a) komentarz datowany na 2007/04/09 19:14:09:

    allrecipes.com/Recipe/Rich-Flaky-Pie-Dough/Detail.aspx

    możesz zrobić sama, a najlepiej z mrożonego francuskiego porobić małe babeczki puste w środku i juz masz korpusy :)

Dodaj komentarz